Anna Farrés

Soprano

L'Anna Farrés és una cantant Terrassenca. Finalitza el Grau Professional de cant al Conservatori Municipal de Música de Terrassa, obtenint el primer premi d’instrument solista i també la matrícula d’honor de cant. Durant els estudis, interpreta distints rols operístics com són Contessa (Le Nozze di Figaro/Mozart), Apollonia (La Cantarina/Haydn) i Rosina (La Finta Semplice/Mozart), dirigits per Miquel Gorriz.

Posteriorment, es forma amb la Mezzosoprano Francesca Roig i el baix Felipe Bou. I actualment treballa amb la soprano Giovanna di Rocco i els pianistes Josep Buforn, Viviana Salisi i  Joan Manau, principalment. També gestiona el grups de cambra “El quartet vocal quatre vents” i el duo amb arpa “Iris Mañà i Anna Farrés”.

Professionalment interpreta com a solista: noia (La Tempesta Esvaïda/J.Serra), Producció dirigida per Diego Martin-Exebarria, Eleonora (Il Convito/Cimarosa) amb Òpera Jove, Second woman (Dido&Aeneas/Purcell), a la producció Terrassenca de Rosa Maria Ribera i Carles Ortiz, Antonelli (Duo de l’Africana/F.Caballero), a La producció de Sarsuela de Calella dirigida per Albert Deprius, Königin der nacht (Die Zauberflöte/Mozart), al Palau de la Música amb Novaria Artists. L’any 2018 és guanyadora del XXII Concurs Mirna Lacambra i debuta Alice Ford (Falstaff/Verdi), a la Faràndula de Sabadell. D’entre els projectes futurs destaca Musetta (la Bohéme/Puccini) amb Òpera Terrassa i Nisele (La Maternitat d’Elna/Carreras), estrena absoluta d’òpera Catalana de Martí Carreras.

Paral-lelament al treball de solista, és becada al cor de l’Òpera de Sabadell (AAOS), del 2015 al 2018 (Le Nozze di Figaro, Otello de Verdi, Madama Butterfly, Goyescas, Manon Lescaut, Carmen, Don Carlo, Cavalleria Rusticana, Pagliacci i Falstaff). Actualment treballa al cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona com a membre de reforç en diverses produccions de la temporada 2018-2019 (L’Enigma di Lea, Hamlet, La Gioconda, Tosca i Luisa Miller) i del 2019-2020 (Turandot) d’entre d’altres.  

  • Facebook Social Icon